Facebook Twitter

Hvor mye vil du låne? (10 000 - 500 000)

Over hvor mange år? (Du kan alltid betale ned raskere)

Renteeksempel:
Estimert månedsbeløp
kr

Effektiv rente

13.85 %

Total kostnad

5 167 kr

Totalbeløp

90 167 kr

Eksempel: 150 000 kr over 5 år, effektiv rente 13.85%, kostnad 36 215 kr, totalt 156 215 kr.

OM FORBRUKSLÅNPORTALEN / PRIVACY POLICY

Forbrukslånportalen er endel av forbrukermagasinet sin tjeneste som er driftet fra selskaps organisasjon som ikke er statlig finansiert,og dermed også fristilt fra politisk departement.

Forbrukslånportalen.no har tilgang til en database med feed over banker og låneformidlere.

Denne listen oppdateres hver eneste dag og er ment som et verktøy for deg som ønsker å få tilbud om forbrukslån. Listen viser de med best renter og de som er mest populære valg.

Privacy Policy

Forbrukslånportalen.no har remarketing kode installert på sine nettsider. Dette er en tjeneste som er levert av Google. Denne nettsiden benytter også Google Analytics som viser oss oversikt over hvilke sider som blir besøkt, anonym informasjon om hvor brukerne kommer fra, hva de søkte på i Google, hvor lenge man har vært per side. All denne informasjonen er anonym.

Forbrukerrådet er et serviceorgan. De har som oppgave å gi deg råd og informasjon slik at du står sterkere som forbruker, og de kan hjelpe deg når du klager på produkter eller tjenester. Ta kontakt med dem når du lurer på noe.

Forbrukerombudet kontrollerer at reklame ikke er i strid med Markedsføringsloven. De kan gripe inn mot villedende og urimelige markedsføringsmetoder, og forby ulovlig reklame. Hvis du mener at den varen du har kjøpt, ikke oppfyller det du har blitt lovet i bedriftens reklame og markedsføring, er Forbrukerombudet det rette stedet til å klage.

Forbrukslånportalen:

Merk: Vi tilbyr ikke rådgivning om valg av banker over telefon.

Vi legger kun tilrette oversikt over banker og låneformidlere og kan ikke

bistå med lånesøknad, rådgivning over telefon.

Kundeservice kan rettes til:

support@forbrukslånportalen.no